Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije v sredo, 30.12. 2020, v poznih večernih urah zaradi epidemioloških razmer v državi sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. Vrtci v naslednjem tednu še naprej delujejo v zmanjšanem obsegu in zagotavljajo  program za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način (kakor po sedaj veljavnem odloku).

Za uveljavljanje pravic do nujnega varstva otrok morata oba starša oziroma starši samohranilci vrtcu predložiti Potrdilo delodajalca (obrazec) o upravičenosti do nujnega varstva otrok in Izjavo staršev pred vstopom otroka v vrtec (obrazec).

Vrtec je za otroke, ki vrtca ne obiskujejo brezplačen.

Starše, katerih otroci bodo obiskovali vrtec prosimo, da sporočijo tedenski urnik prihoda in odhoda otrok v vrtec. Tako bomo delo lažje organizirali. Vsako spremembo prihoda ali odhoda najavijo dan prej na telefonsko številko 051 260 100 – Ksenija Ulaga. Prav tako javijo prisotnost ali odsotnost otroka. To velja tudi za starše, ki se jim tekom poslabšanja epidemiološke slike situacija na delovnem mestu kakorkoli spremeni.

Ostanite zdravi!

Ksenija Ulaga